Marieke

Wandelen, avonturen beleven, dagjes uit, buiten, zomer, haken, handletteren, vrijwilligers werk en heel veel gezelligheid en lol hebben  met mijn man en/of familie en vrienden dat is wat ik het allerleukste vind. Het leven vieren in dankbaarheid naar Hem van wie wij het leven ontvangen.

 

Daarnaast vind je mij op al deze momenten  met mijn camera in de hand, want herinneringen maken vanuit mijn hart doe ik graag, eigenlijk het allerliefste van al deze leuke dingen!

 

Verhalen vertellen in beelden, dat vastleggen wat er op dat moment gebeurt. Puur en creatief. 

'Every photo tells its own story'

Fotografie

Waarom ik fotograaf ben? Omdat ik bij alles wat ik zie of lees wel een beeld kan bedenken. Dit is al vanaf dat ik op de middelbare school zit en wist daarom ook al snel wat ik wilde worden, verhalen vertellen met beelden. De verhalen maken de beelden en dat maakt de beelden tot een blijvende herinnering. De verhalen maak ik vanuit mijn hart omdat ik me bij elke fotoshoot kan verwonderen over het leven wat wij ontvangen. Zo puur en mooi als wij gemaakt zijn zoals we zijn!

Professioneel

In 2015 ben ik als fotograaf afgestudeerd aan de Fotovakschool te Rotterdam. Kwaliteit en professionaliteit staan ook altijd voorop tijdens een fotoshoot en de nabewerking. De kennis en ervaringen die ik heb, maken dat de fotoshoot altijd een feestje is met een hoge kwaliteit foto's als resultaat. 

In Februari 2018 heb ik een workshop gevolgd bij een portret fotograaf, hier heb ik weer meer kennis opgedaan en gebruik dit ook weer in mijn fotografie om een nog betere kwaliteit te leveren. 

Verhalend | spontaan  |  puur

Elke fotoshoot moet een feestje zijn en daarom zoeken we een locatie die precies bij jullie past, waar jullie je op je gemak voelen en waar de kinderen lekker kunnen spelen. We lopen een eindje hebben gezellige gesprekken, spelen een spelletje en ondertussen maak ik de foto's. Zo zijn jullie met elkaar bezig als gezin, familie of samen en kunnen jullie stralen zoals jullie zijn. De regie blijft altijd bij mij en als het nodig is zal ik ook de nodige aanwijzingen geven, zeker met grotere groepen. Ik maak uitsluitend gebruik van dag licht, zo houden we het puur zoals het is. En hoe leuk is het om uiteindelijk de foto's te ontvangen en een mooi beeldverhaal te zien en weer opnieuw te kunnen genieten van die momenten met elkaar!